hair luxury
Moda de cabell: totes les tendències que no et pots perdre aquest any


Hair Luxury :

Per ara l'any ha canviat, per tant, és el dret a descobrir totes les noves tendències del cabell 2015 de perruqueries, els talls i pentinats que es van a sortir de moda entre ara i els pròxims mesos, estrictament dividit per les diferents preferències que cada dona pot tenir, curt, llarg o mig pèl , moure, arrissat o súper suau. Hi haurà notícies tant en termes de perruqueries, com per a colors i, també, per als tipus de pentinats per lluir en la vida quotidiana o ocasions especials. Si algú tenia por que els cabells curts anava de moda en 2015, diguem que pot ser absolutament tranquil! Els talls boiish, un veritable must per a algunes temporades, no estan destinats a desaparèixer, de fet, més i més dones els triaran arrossegats fins i tot per l'onada de celebritats que opten per cascs Super curts, potser amb flocs asimètrics, Pixie original, encenalls ad hoc per a un curtmetratge inspirat en punk rock... L'estil Vintage també tindrà el seu propi espai i es caracteritza per talls curts i súper suaus, amb flocs d'onades al front. Tots aquests pentinats, no ser capaç de ser dissenyat amb cultius reals, serà reforçada pels accessoris per al cabell, diademes i cercles preciosos en el primer lloc. Pel que fa a la mitjana de talls el rei indiscutible de 2015 serà el llarg Bob. Per dir-ho suaument, el tall històric que va fer de Jennifer Aniston famós en amics, només que aquests van ser els anys 90 i ara la dècada de 2000 ha passat d'una peça i un pentinat d'aquest tipus s'enriqueix amb noves idees com: les asimetries en els Tufts per ocultar part i donar una mirada sexy i misteriosa, escales ad hoc que donen volum total al pentinat, efecte entretallat natural per ser millorat amb semi-col. leccions que deixen alguns filaments per emmarcar la cara. Els cabells llargs, en 2015, significaran unes quantes mesures de meitat. Només faci una elecció entre el llis, superllis, o el entretallat, preferiblement natural, i encara caurà als seus peus. En el sentit que les dues tendències seran respectades, és clar. Pel que fa a la suavitat encara veurem la franja simètrica, o els Tufts voluminós i escalat pel que fa a les retallades mitjanes, en canvi, pel que fa al moviment, en canvi, l'efecte haurà de ser onades de platja, és a dir, el més natural possible, potser reforçada per efectes de trencar el ratolí o splashlight. Entre els pentinats clàssics les trenes seguiran sent els protagonistes, però, en lloc dels laterals que han caracteritzat les últimes temporades, els veurem preferentment dobles i simètriques, un Pippi modern i no massa infantil!

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Luxury, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Luxury, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Luxury, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Luxury, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Luxury, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy