hair luxury
Μόδα μαλλιών: όλες οι τάσεις που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το έτος


Hair Luxury :

Μέχρι τώρα το έτος έχει αλλάξει, είναι επομένως σωστό να ανακαλύψετε όλες τις νέες τάσεις των μαλλιών 2015 των Κομμωτήρια, τα κοψίματα και χτενίσματα που θα βγει από τη μόδα μεταξύ τώρα και τους επόμενους μήνες, αυστηρά διαιρούμενο με τις διάφορες προτιμήσεις που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει, κοντό, μακρύ ή μεσαίο μαλλιά , κίνηση, σγουρά ή σούπερ λεία. Θα υπάρχουν ειδήσεις τόσο από την άποψη των κομμωτών, και για τα χρώματα και, επίσης, για τους τύπους των χτενίσματα να δείχνουν μακριά στην καθημερινή ζωή ή ειδικές περιστάσεις. Αν κάποιος φοβόταν ότι κοντά μαλλιά θα βγει από τη μόδα σε 2015, ας πούμε ότι μπορεί να είναι απολύτως ήσυχο! Οι παιδικές περικοπές, μια πραγματική πρέπει για ορισμένες εποχές, δεν είναι γραφτό να εξαφανιστούν, πράγματι, όλο και περισσότερες γυναίκες θα επιλέξουν τους σύρθηκαν ακόμη και από το κύμα των διασημοτήτων που επιλέγουν σούπερ κοντό κράνη, ίσως με ασύμμετρη τούσκες, αυθεντικό ξωτικό, ad hoc ροκανίδια για μια μικρή ταινία εμπνευσμένη από πανκ βράχο... Το vintage στυλ θα έχει επίσης το δικό του χώρο και θα χαρακτηρίζεται από σύντομες και σούπερ ομαλές περικοπές, με τασκί των κυμάτων στο μέτωπο. Όλα αυτά τα χτενίσματα, δεν είναι σε θέση να είναι διακοσμημένο με πραγματικές καλλιέργειες, θα ενισχυθούν από τα αξεσουάρ μαλλιών, κεφαλές και πολύτιμους κύκλους στην πρώτη θέση. Όσο για τις μέσες περικοπές, ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των 2015 θα είναι ο μακρύς Μπομπ. Για να το θέσω ήπια, η ιστορική περικοπή που έκανε την Τζένιφερ Aniston διάσημη στους φίλους, μόνο ότι αυτές ήταν η δεκαετία του ' 90 και τώρα η δεκαετία του 2000 έχει φύγει από ένα κομμάτι και ένα χτένισμα αυτού του είδους εμπλουτίζεται από νέες ιδέες όπως: ασυμμετρίες στα Τουτ για να κρύψει μέρος και να δώσει μια σέξι και μυστηριώδη εμφάνιση, ad hoc κλίμακες που δίνουν συνολικό όγκο στο χτένισμα, φυσικό διακοπές επίδραση να ενισχυθεί με ημι-συλλογές που αφήνουν κάποια σκέλη για να πλαισιώσει το πρόσωπο. Μακριά μαλλιά, σε 2015, θα σημαίνει μερικά μέτρα μισό. Απλά κάντε μια επιλογή μεταξύ της ομαλής, Super ομαλή, ή το κύμα, κατά προτίμηση φυσικό, και θα εξακολουθεί να πέσει στα πόδια σας. Με την έννοια ότι και οι δύο τάσεις θα γίνουν σεβαστές, φυσικά. Όσο για την ομαλή θα εξακολουθούμε να βλέπουμε τις συμμετρικές περιθωριακές, ή τις ογκώδεις και κλιμακούμενη κοσκίες όπως για τις μεσαίες περικοπές, αντίθετα, όσον αφορά την κίνηση, αντ ' αυτού, το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι κύματα παραλίας, δηλαδή, όσο το δυνατόν πιο φυσικό, ίσως ενισχυμένο από τις επιπτώσεις της ή το φως του πιτσιλά. Μεταξύ των κλασικών χτενίσματα οι πλεξούδες θα εξακολουθούν να είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά, αντί των πλευρικών που έχουν χαρακτηρίσει τις τελευταίες εποχές, θα τους δούμε κατά προτίμηση διπλό και συμμετρικό, ένα Pippi μοντέρνο και όχι πολύ παιδιάστικο!

Encyclopedic hair website


Κομμωτές φροντίζουν την υγεία των μαλλιών στην ομορφιά και τα αισθητικά ινστιτούτα, με χτενίσματα στυλ για φωτογραφίες μόδας-μαλλιών και την πώληση των προϊόντων φροντίδας μαλλιών.

Σχετικά θέματα

Λεξικό κομμωτηρίου

Hair Luxury, Κομμωτήρια, μαλλιά, υγεία, ινστιτούτα αισθητικής, φωτογραφίες της μόδας των μαλλιών, χτενίσματα, αισθητική, αγορά, φροντίδα φαλάκρα, Hair Luxury, τριχοφυΐα, χρωματισμός, ηλιακές πινελιές, μπαλές, μέτσες, Σάμους, deja-vu, Hair Luxury, Globelife, Fair Κομμωτήρια, μάρκες προϊόντα μαλλιών, τομέα κομμωτικής, εταιρείες βαφής μαλλιών, επαγγελματίες κατασκευαστές προϊόντων κομμωτικής, κατασκευάζει γραμμές με τρίτα μέρη, ιδιωτικές ετικέτες, αξεσουάρ μαλλιών, Hair Luxury, κομμωτήρια καταστημάτων, χονδρέμποροι πωλητές προϊόντα μαλλιών, έμποροι Κομμωτήρια, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, έρευνα αγοράς στη βιομηχανία της μόδας των μαλλιών, εξοπλισμός επίδεσμο, πληροφορίες για τα μαλλιά, πληροφορίες για τα μαλλιά, Hair Luxury, ειδήσεις Κομμωτήρια, προϊόντα κομμωτηρίου, εξαγωγή εισαγωγών, Κομμωτήρια

X

privacy