hair luxury
Kosa moda: svi trendovi ne treba propustiti ove godine


Hair Luxury :

Do sada je godina promijenila, to je stoga pravo otkriti sve nove kose trendove 2015 frizera, rezovi i frizure koje će izaći iz mode između sada i sljedećih mjeseci, strogo podijeljen s različitim preferencijama koje svaka žena može imati, kratka, duga ili Srednja kosa , pokret, kovrčava ili super glatka. Tu će biti vijesti i u smislu frizera, a za boje i, također, za vrste frizura pokazati u svakodnevnom životu ili posebnim prilikama. Ako se netko bojao da će kratka kosa izaći iz mode u 2015, recimo da može biti apsolutno tiha! Dječački rezovi, pravi mora za neke sezone, nisu suđeni da nestanu, doista, sve više i više žena će odabrati ih vukao čak i val slavnih koji se odluče za super kratke kacige, možda s asimetričnim Tufts, originalna Pixie, ad hoc strugotine za kratki film inspiriran punk rockom... Vintage stil će također imati svoj prostor i bit će karakterizira kratke i super glatke rezove, s Tufts valova na čelu. Sve ove frizure, a ne biti u mogućnosti da se uređene s stvarnim usjevima, bit će poboljšani pribor za kosu, headbands i dragocjeni krugovi na prvom mjestu. Što se tiče prosječnog rezanja, neosporni kralj 2015 će biti dugi Bob. Blago rečeno, povijesni rez koji je napravio Jennifer Aniston poznat u prijateljima, samo da su 90-ih i sada 2000-ih je otišao iz komada i frizura ove vrste je obogaćena novim idejama kao što su: asimetrije u Tufts sakriti dio i dati seksi i misteriozan izgled, ad hoc vage koje daju ukupnu glasnoću na frizuru, prirodni uzburkano djelovanje biti poboljšana s polu-zbirkama koje ostavljaju neke niti za okvir lica. Duga kosa, u 2015, će značiti nekoliko polovica mjera. Samo napraviti izbor između glatkih, super glatka, ili uzburkano, po mogućnosti prirodno, a vi ćete i dalje pasti na noge. U smislu da će oba kretanja biti poštovana, naravno. Što se tiče glatke, još uvijek ćemo vidjeti simetrične rubne, ili voluminozne i skalirani ruke kao i za srednje rezove, umjesto toga, s obzirom na potez, umjesto toga, efekt će morati biti plaža valova, što je, što je moguće prirodno, možda poboljšana učincima . Među klasične frizure pletenice će i dalje biti protagonisti, ali, umjesto lateralnih onih koji su obilježili posljednje sezone, vidjet ćemo ih po mogućnosti dvostruke i simetrične, Pippi moderna i ne previše djetinjast!

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Hair Luxury, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Hair Luxury, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Luxury, Globelife, pošteni frizeri, robne marke, frizerski sektor, tvrtke za bojanje kose, profesionalni proizvođači frizerskih proizvoda, proizvodi linije s trećim stranama, privatne naljepnice, pribor za kosu, Hair Luxury, frizerski trgovci, veleprodaje prodavači kose proizvoda, trgovci frizerski proizvodi, frizeri, kozmetički saloni, istraživanje tržišta u frizerskoj industriji, oprema za kosu, informacije o kosi, informacije o kosi, Hair Luxury, vijesti frizerski proizvodi, namještaj frizerske trgovine, uvoz izvoz, frizerski pribor

X

privacy