hair luxury
Hair Fashion: alle trender ikke gå glipp av dette året


Hair Luxury :

Nå året har endret seg, er det derfor rett til å oppdage alle de nye hår trender 2015 av frisører, kutt og frisyrer som vil gå ut av moten mellom nå og de neste månedene, strengt delt på de ulike preferansene som hver kvinne kan ha, kort, lang eller middels hår , flytte, krøllete eller super glatt. Det vil være nyheter både i form av frisører, og for farger og, også, for hvilke typer frisyrer å vise frem i hverdagen eller spesielle anledninger. Hvis noen var redd for at kort hår ville gå av moten i 2015, la oss si det kan være helt stille! Den gutteaktig kutt, en virkelig må for noen sesonger, er ikke skjebnebestemt til å forsvinne, ja, flere og flere kvinner vil velge dem dratt selv av bølgen av kjendiser som velger super kort hjelmer, kanskje med asymmetriske dusker, opprinnelige Pixie, ad hoc spon for en kort film inspirert av punk rock... Vintage stilen vil også ha sin egen plass og vil være preget av korte og superglatte kutt, med dusker av bølger i pannen. Alle disse frisyrer, ikke å kunne bli stylet med ekte avlinger, vil bli forsterket av hår tilbehør, pannebånd og dyrebare sirkler i første omgang. Som for den gjennomsnittlige kutt den ubestridte kongen av 2015 vil være den lange Bob. For å si det mildt, den historiske kutt som gjorde Jennifer Aniston berømt i Friends, bare at de var på 90-tallet og nå 2000-tallet har gått fra et stykke og en frisyre av denne typen er beriket med nye ideer som: asymmetrier i dusker å skjule en del og gi en sexy og mystisk utseende, ad hoc skalaer som gir samlet volum til frisyre, naturlig hakkete effekt å bli forsterket med semi-samlinger som etterlater noen tråder å ramme ansiktet. Langt hår, i 2015, vil bety et par halv tiltak. Bare gjør et valg mellom den glatte, super glatt, eller hakkete, fortrinnsvis naturlig, og du vil fortsatt falle til føttene. I den forstand at begge trendene vil bli respektert, selvfølgelig. Som for den glatte vil vi fortsatt se symmetriske frynser, eller omfangsrik og skalert dusker som for mediet kutt, i stedet, med hensyn til flyttingen, i stedet, vil effekten må strand bølger, som er, så naturlig som mulig, kanskje forsterket av effekter av shatush eller splashlight. Blant de klassiske frisyrer flettene vil fortsatt være hovedpersonene, men i stedet for den laterale de som har preget de siste sesongene, vil vi se dem fortrinnsvis dobbelt og symmetrisk, en Pippi moderne og ikke altfor barnslig!

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Hair Luxury, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Hair Luxury, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Luxury, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Hair Luxury, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Hair Luxury, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy