hair luxury
Hair Fashion: vsi trendi ne bo zamudil v letošnjem letu


Hair Luxury :

Do sedaj se je spremenilo leto, zato je prav, da odkrijete vse nove trende las 2015 frizerjev, kosi in pričeske, ki bo šel iz mode med zdaj in naslednjih mesecih, strogo deljeno z različnimi preferencami, da lahko vsaka ženska ima, kratke, dolge ali srednje lase , premikanje, kodrasti ali super gladko. Tam bo novica tako v smislu frizerji, in za barve in, tudi za vrste pričeske pokazati off v vsakdanjem življenju ali posebnih priložnostih. Če se je kdo bal, da bi kratki lasje gredo iz mode v 2015, recimo, da je lahko popolnoma tiho! Dječački kosi, pravi mora za nekatere sezone, niso namenjeni, da izginejo, res, več in več žensk bo izbrala jih vleče tudi val slavnih, ki se odločijo za super kratke čelade, morda z asimetričnimi Tufts, original Pixie, ad hoc oblanci za kratki film zgleduje po punk rock... Vintage stilu bo imela tudi svoj prostor in bo značilna kratka in super gladko kosi, s Tufts valov na čelu. Vse te pričeske, ne bi mogli biti styled z realno pridelkov, bo okrepljeno z dodatki za lase, trakovi in dragocene kroge na prvem mestu. Kot je za povprečne kose nespornih kralj 2015 bo dolg Bob. Milo rečeno, zgodovinski rez, ki je Jennifer Aniston slavni v Friends, samo, da so bili 90-ih in zdaj 2000s je šel iz kosa in pričeska te vrste je obogatena z novimi idejami, kot so: asimetries v Tufts skriti del in daje seksi in skrivnostno videz, ad hoc lestvice, ki dajejo skupni volumen za frizuro, naravni učinek naletima je treba okrepiti s semi-zbirk, ki zapustijo nekaj pramenov za okvir obraza. Dolgi lasje, v 2015, bodo pomenali nekaj polovic ukrepov. Samo da izbira med gladko, super gladko, ali choppy, po možnosti naravno, in boste še vedno pade na noge. V smislu, da se bodo upoštevali obe trendi, seveda. Kot je za gladko bomo še vedno videli simetrično robu, ali voluminozne in pomanjšane Tufts kot za srednje kose, namesto, v zvezi s potezo, namesto tega bo učinek treba na plaži valovi, ki je, kot je naravno mogoče, morda okrepljeno z učinki zdrobite ali pljuskati. Med klasičnimi pričeske bo pletenice še vedno protagonisti, ampak, namesto stranskih tiste, ki so značilne zadnje sezone, bomo videli, po možnosti dvojno in simetrično, Pippi moderno in ne preveč otročje!

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Hair Luxury, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Hair Luxury, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Luxury, Globelife, pošteni frizerji, blagovne znamke izdelkov za lase, frizerski sektor, podjetja za barvanje las, profesionalni proizvajalci frizerjev, izdelujejo linije s tretjimi osebami, zasebne etikete, dodatki za lase, Hair Luxury, prodajalci na drobno, trgovci na debelo prodajalci izdelkov za lase, trgovci frizerski izdelki, frizerji, kozmetični saloni, tržne raziskave v industriji za lase moda, oprema za obdelavo las, informacije o las, informacije o las, Hair Luxury, novice frizerski izdelki, pohištvene frizernice, izvoz uvoza, frizerski material

X

privacy