hair luxury
Hår mode: alla trender som inte får missa i år


Hair Luxury :

Vid det här året har förändrats, är det därför rätt att upptäcka alla nya hår trender 2015 frisörer, nedskärningar och frisyrer som kommer att gå ur modet mellan nu och de närmaste månaderna, strikt dividerat med de olika preferenser som varje kvinna kan ha, kort, lång eller medellång hår , flytta, lockigt eller supersmidigt. Det kommer att finnas nyheter både när det gäller frisörer, och för färger och, också, för de typer av frisyrer att visa upp i vardagen eller speciella tillfällen. Om någon var rädd att kort hår skulle gå ur modet i 2015, låt oss säga att det kan vara helt tyst! Den pojkaktiga nedskärningar, ett verkligt måste för vissa säsonger, är inte avsedda att försvinna, faktiskt, fler och fler kvinnor kommer att välja dem dras även av den våg av kändisar som väljer Super korta hjälmar, kanske med asymmetriska Tufts, original Pixie, ad hoc-spån för en kortfilm inspirerad av punk rock... Den vintage stil kommer också att ha sin egen plats och kommer att kännetecknas av korta och Super släta snitt, med Tufts av vågor på pannan. Alla dessa frisyrer, inte kunna vara formaterad med riktiga grödor, kommer att förstärkas genom hår tillbehör, pannband och dyrbara cirklar i första hand. När det gäller de genomsnittliga nedskärningar den obestridda kungen av 2015 kommer att vara den långa Bob. För att uttrycka det milt, det historiska snitt som gjorde Jennifer Aniston berömd i vänner, bara att de var 90-talet och nu 2000-talet har gått från en pjäs och en frisyr av detta slag berikas av nya idéer som: asymmetrier i Tufts att dölja en del och ge en sexig och mystisk look, ad hoc-skalor som ger total volym till frisyr, naturlig hackig effekt som ska förbättras med semi-samlingar som lämnar vissa strängar för att rama in ansiktet. Långt hår, i 2015, kommer att innebära några halv åtgärder. Bara göra ett val mellan slät, Super slät, eller hackig, helst naturligt, och du kommer fortfarande falla till fötterna. I den meningen att båda trenderna kommer att respekteras förstås. När det gäller den släta kommer vi fortfarande att se den symmetriska Frans, eller den voluminösa och skalas Tufts som för medelstora nedskärningar, i stället, när det gäller flytten, i stället, kommer effekten att vara strand vågor, det vill så naturligt som möjligt, kanske förstärks av effekterna av Shatush eller splashlight. Bland de klassiska frisyrer de flätor kommer fortfarande att vara huvudpersonerna, men i stället för de laterala som har präglat de senaste säsongerna, kommer vi att se dem helst dubbla och symmetriska, en Pippi modern och inte alltför barnslig!

Encyclopedic hair website


Frisörer tar hand om hälsan hos hår i skönhet och estetiska salonger, med stil frisyrer för Mode-hår bilder och försäljning av hårvårdsprodukter.

Närliggande ämnen

Frisörer lexikon

Hair Luxury, Frisörer, hår, hälsa, Skönhetssalonger, hår modebilder, frisyrer, estetik, försäljning, skallighet vård, Hair Luxury, hår falla, färgning, sol streck, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hair Luxury, Globelife, Fair frisörer, hårprodukter varumärken, Frisör sektorn, hårfärgnings företag, professionella frisörprodukter tillverkare, tillverkar linjer med tredje part, privata etiketter, hår tillbehör, Hair Luxury, frisörer återförsäljare, grossister säljare hårprodukter, återförsäljare frisörprodukter, frisörer, Skönhetssalonger, marknadsundersökningar inom hår modeindustrin, Frisör utrustning, hår information, hår information, Hair Luxury, nyheter frisörprodukter, möbel Frisörs butiker, import export, Frisör leveranser

X

privacy